Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ Αλιβερίου στις δόξες του! (pics)

Πραγματοποιήθηκε εχτές Μ.Τετάρτη το Τουρνουά 3on3 στο ανοικτό γήπεδο Μπάσκετ Αλιβερίου, το οποίο διοργανώθηκε από την πρωτοβουλία που είχαν οι Νέοι
"Εργαζόμενοι-Άνεργοι" της περιοχής του Αλιβερίου. Οι διοργανωτές δεν έβαλαν κανένα στοίχημα για να κερδίσουν! 
Αυτό που κέρδισαν ήταν η αποδεδειγμένη αγάπη των νέων για το μπάσκετ, κάτι που αποδεικνύει η μεγάλη συμμετοχή τους στο τουρνουά κάνοντας το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ να ξανά ζεί παλιές καλές εποχές μαζικού ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Χωρίς κανένα άγχος με πολλά χαμόγελα και πειράγματα, οι ομάδες ξεκίνησαν να παίζουν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και χωρίς να υπάρχουν τα συνήθη παράπονα προς τους διαιτητές τα οποία βλέπουμε σε επίσημα παιχνίδια. 
Το τέλος των αγώνων βρήκε τα παιδιά ικανοποιημένα από την συμμετοχή τους σε αυτό το Τουρνουά, βλέποντας φίλους, οι οποίοι βρέθηκαν για τις διακοπές του Πάσχα στο Αλιβέρι συνδυάζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.
Στο τέλος των αγώνων το συγκρότημα οι "Κοινοί Θνητοί" πρόσφεραν μια νότα διασκέδασης και χαράς στους παρευρισκόμενους, κλείνοντας το όμορφο αυτό απόγευμα μουσικά και αισιόδοξα για τους νέους της περιοχής, αποδεικνύοντας ότι το μπάσκετ είναι διασκέδαση, είναι χαρά, είναι συμφιλίωση μεταξύ ανθρώπων και όχι οτιδήποτε άλλο.



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου